Αδυνάτισμα

patches

Patches

Είναι η θεραπεία μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης των ιστών. Βελτιώνει την κυκλοφορία και εστιάζει στις περιοχές όπου υπάρχει τοπικό λίπος. Επίσης αποκαθιστά τη μυϊκή ατονία και την κατακράτηση υγρών. Προσφέρει ένα σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και δυσμορφίες.

thalassotherapeia

Θαλασσοθεραπεία

Ενεργοποιεί τη διαδικασία αποβολής των τοξινών και μειώνει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Περιέχει αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα φυκιών και άλγης. Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και προκαλεί οξυγόνωση των ιστών. Μπορεί να συνδυαστεί με την θεραπεία μυϊκής ενδυνάμωσης για τόνωση και σύσφιξη του δέρματος.

pressotherapeia

Pressoθεραπεία

Προωθεί τη λεμφική παροχέτευση, συμβάλλει στην καλύτερη αιματική κυκλοφορία και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Χρησιμοποιείται σαν μέθοδος είτε μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες αδυνατίσματος, για να επιτύχουμε λιποδιάλυση και αποβολή των τοξινών. Αποσυμφορείται η λέμφος με συνέπεια την καύση θερμίδων και τόνωση του σώματος.

sculpteur integral

Sculpteur Integral

Το αποκορύφωμα της αποτελεσματικότητας στο αδυνάτισμα. Ένα νούμερο μικρότερο μετά από 5 θεραπείες. Ενυδατική φροντίδα με στόχο την περιοχή της κοιλιάς - γλουτών - μηρών για πλήρη δράση αδυνατίσματος και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με εμφανή αποτελέσματα από την 1η θεραπεία.

kryolipolisi

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι η νέα διαδεδομένη, μη επεμβατική, ανώδυνη, ιατρική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Τα αποτελέσματα είναι ορατά στη θεραπευθείσα περιοχή άμεσα και την αντιμετωπίζει οριστικά και αναίμακτα. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής και στηρίζεται στη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο, συγκριτικά με τα άλλα κύτταρα. Δημιουργείται αρνητική πίεση και αναρροφείται το δέρμα με το υποδόριο λίπος. Στη συνέχεια πραγματοποιείται τοπική ψύξη της στοχευμένης περιοχής. Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε προκαλείται μια βιολογική καταστροφή, απόπτωση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

cavitation

Cavitation

Η θεραπεία στοχευμένων υπερήχων είναι μια μέθοδος που απευθύνεται σε περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Η εκπομπή υπερήχων σε συγκεκριμένο βάθος δημιουργεί μέσω της κρούσης, μικροφυσαλλίδες στο μεσοκυττάριο χώρο των λιποκυττάρων. Η δημιουργία ασφυκτικής πίεσης αναγκάζει τα λιποκύτταρα να απελευθερώσουν περιεχόμενο στην κυκλοφορία ή δημιουργεί και ρήξη στην κυτταρική τους μεμβράνη και συνεπώς καταστροφή τους. Το αποτέλεσμα είναι λιπογλυπτική και εξομάλυνση της κυτταρίτιδας στην υπό θεραπεία περιοχή.

lipoglyptiki

Λιπογλυπτική

Πρόκειται για μια τριπλή θεραπεία, η οποία περιέχει μηχάνημα λιποδιάλυσης, μασάζ κυτταρίτιδας και θερμομάσκα. Βοηθάει στο τοπικό πάχος, στην κυτταρίτιδα και στην μείωση πόντων.

rf adinatisma

RF

Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων στοχεύει στην αναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης στην υπό θεραπεία περιοχή, προσφέροντας πιο σφιχτό, σφριγηλό, νεανικό δέρμα. Η ολοένα μειούμενη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με την πάροδο του χρόνου δημιουργεί χαλάρωση στο δέρμα. Η μέθοδος των ραδιοσυχνοτήτων χρησιμοποιώντας τεχνολογία plasma ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, προκαλώντας θερμική μικροκαταστροφή, αναγκάζοντας τους να παράγουν νέο κολλαγόνο, δίνοντας έτσι άλλη σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα.