Θεραπείες Facial Spa

masque hydratant

Μασάζ Προσώπου

Γίνεται στο πρόσωπο, στο τριχωτό της κεφαλής και στο ντεκολτέ. Απομακρύνει την κούραση από το πρόσωπο, τις εντάσεις και τα οιδήματα. Ανακουφίζει από πόνους και πιασίματα. Προσφέρει μεγάλη ανακούφιση και ευεξία.

masque oligo

Ενυδάτωση Προσώπου

Θεραπευτική τεχνική η οποία έχει ως στόχο την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του προσώπου. Απομακρύνει την κούραση από το πρόσωπο, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας, δείχνοντας το φρέσκο και νεανικό. Γίνεται μασάζ στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ. Ακολουθούν τα κατάλληλα προϊόντα, όπως peeling, μάσκα, κρέμα προσώπου και ματιών.

masque collagene

Aloe Vera Therapy

Συστατικά όπως πανθενόλη, aloe vera και υαλουρονικό οξύ για ευαίσθητα και ηλιοκαμένα δέρματα με καταπραϋντικές και αντιφλογιστικές.

aha therapy

After Sun

Γίνεται απαλό μασάζ και χρησιμοποιούνται κατάλληλα προϊόντα για άμεση ανακούφιση και βαθιά ενυδάτωση από τα προβλήματα που δημιουργεί ο ήλιος.

dermashine

Vitamin C

Ιδανική θεραπεία για την αποκατάσταση του φωτογηρασμένου δέρματος και την ενδυνάμωση της άμυνας του ενάντια στη δράση των ελεύθερων ριζών. Συμβάλει σημαντικά στον αποχρωματισμό υπερμελαγχρώσεων, ενώ ταυτόχρονα παρέχει άριστη αντιοξειδωτική προστασία. Επαναφέρει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα εξασφαλίζοντας την λάμψη και την φωτεινότητα στο δέρμα.