Θεραπείες massage

relax massage

Χαλαρωτικό Μασάζ

Χαλαρωτικό μασάζ πλάτης, αυχένα και κρανίου το οποίο ταυτόχρονα ανακουφίζει από τους πόνους στην πλάτη και τον αυχένα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Βοηθάει στις ισχιαλγίες, οσφυαλγίες, αυχενικό σύνδρομο και πονοκεφάλους. Αποκαθιστά την άνεση, την ευλυγυσία και την ευεξία του σώματος.

swedish massage

Σουηδικό Μασάζ

Η δημοφιλής τεχνική του σουηδικού μασάζ αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα δυσλειτουργιών για τους περισσότερους ανθρώπους, όπως η δυσκαμψία του αυχένα, πόνοι στην πλάτη λόγω κακής στάσης του σώματος, στρές και έλλειψη γυμναστικής. Ο σκοπός του σουηδικού μασάζ είναι να χαλαρώσει ολόκληρο το σώμα, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου και μειώνοντας παράλληλα την ένταση και το στρες. Επιλέγει ο πελάτης σε ποια μέρη του σώματος έχει περισσότερη ανάγκη.

back neck shoulder massage

Πλάτη Αυχένας & Ώμοι Μασάζ

Στοχεύοντας στα συγκεκριμένα σημεία, βελτιώνονται οι πόνοι στην πλάτη και τον αυχένα. Αποκαθιστά την άνεση και την ευεξία του σώματος.

indianmassage

Ινδικό Μασάζ Κεφαλής

Μασάζ προσώπου κρανίου και αυχένα που χαλαρώνει τυος μύες του προσώπου, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας έτσι τα οιδήματα του προσώπου. Απομακρύνει την κούραση και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας δείχνοντας το φρέσκο και νεανικό. Προσφέρει ανακούφιση στο αυχενικό σύνδρομο και τους πονοκεφάλους, ενώ βοηθά στην ευλυγισία του αυχένα.

aromatotherapeia

Αρωματοθεραπεία

Η αρωματoθεραπεία είναι μια πανάρχαια μέθοδος θεραπείας που αξιοποιεί τις δυνάμεις της φύσης, αφού στηρίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες κυρίως των αιθέριων ελαίων, αλλά και των φυτικών ελαίων. Γίνεται συνδυασμός κάποιων τεχνικών του χαλαρωτικού μασάζ, οι οποίες σε συνδυασμό με τα έλαια, μειώνουν τους σωματικούς πόνους, χαλαρώνουν το σώμα και βελτιώνουν την διάθεση.

agiouovedriki malaksi

Aguverda Signature Massage

Η Aguverda Signature Massage θεραπεία αφορά ολόκληρο το σώμα. Βασίζεται στην αγιουβερδική τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα, τις μαλάξεις και άλλες τεχνικές προκειμένου να ασκήσει πίεση στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Μια αποτελεσματική μέθοδος που με την χρήση των ελαίων προσφέρει χαλάρωση, ενέργεια, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, ανακούφιση σε μυοσκελετικά προβλήματα, τόνωση του οργανισμού και αποβολή τοξινών.

candle massage

Candle Massage

Η θεραπεία αυτή βασίζεται σε ένα αρωματικό κρεμώδες ζεστό κερί όπου εφαρμόζεται στο σώμα και προκαλεί βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα. Σε συνδυασμό με απαλές και συνεχόμενες κινήσεις διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος και έτσι βοηθά το σώμα να αποβάλει όλες τις εντάσεις.

foot massage

Μασάζ Ποδιών

Ήπιες τεχνικές, απαλοί χειρισμοί, βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από τους πόνους και τα πιασίματα, μειώνει τις μυϊκές κράμπες. Κατάλληλη θεραπεία για εγκύους.

hot stone

Hot Stone

Ζεστές ηφαιστιογενείς πέτρες όπου τοποθετούνται στα ενεργειακά κανάλια ώστε να δημιουργήσουν μια ροή θετικής ενέργειας. Ακολουθείται μασάζ με ζεστό λάδι δημιουργώντας μια αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης.

reiki

Reiki

Το ρεϊκι είναι μια ενεργειακή θεραπευτική τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιούνται τα χέρια για να θεραπεύσουν και να ανακουφίσουν τον σωματικό και ψυχικό πόνο. Προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση με ένα απλό, απαλό και φυσικό άγγιγμα.