Χρήσιμες Πληροφορίες

Ώρες λειτουργίας: Το ELEKTRA SPA λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα. Από Τρίτη έως Σάββατο 11:00 με 21:00 και Κυριακή Δευτέρα 14:00 με 21:00.

Κρατήσεις: Σας συστήνουμε να κλείνετε εγκαίρως τα ραντεβού σας μέσω τηλεφώνου, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας.

Ώρα προσέλευσης: Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο ραντεβού σας 15 λεπτά νωρίτερα, για την υποδοχή, την αλλαγή ρούχων και τη συμπλήρωση του προσωπικού σας ερωτηματολογίου. Σε περίπτωση καθυστέρησης, ίσως μειωθεί ο χρόνος που θα έχετε στη διάθεση σας για τη θεραπεία.

Ακυρώσεις - Αλλαγές: Σε περίπτωση επιθυμίας αλλαγής του ραντεβού σας, παρακαλείσθε να ενημερώνετε τη γραμματεία του SΡΑ τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Θα σας δοθεί νέο ραντεβού ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Ενδυμασία: Για λόγους υγιεινής, το ντους πριν τις φροντίδες είναι υποχρεωτικό. Πριν από κάθε θεραπεία παρακαλούμε να αφαιρείτε τα κοσμήματα και τα ρούχα σας εκτός από τα εσώρουχα. Χρειάζεται να έχετε μαζί σας μαγιό. Στη διάθεση σας βρίσκονται μπουρνούζι, πετσέτα, σκουφάκι μπάνιου καθώς και παντόφλες και εσώρουχα μιας χρήσης.

Άνεση: Κατά τη διάρκεια της θεραπείας παρακαλούμε ενημερώστε τις θεραπεύτριες για το αν αισθάνεστε άνετα ή όχι και αν η θερμοκρασία του δωματίου σας ικανοποιεί. Ενημερώστε επίσης για τυχόν εκδορές, τραυματισμούς ή πόνους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος καθώς και για ασθένειες ή δερματικές αλλεργίες. Έτσι η αντιμετώπιση θα είναι η πρέπουσα βάσει των δικών σας αναγκών.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να συνομιλείτε με το θεραπευτή σας. Εάν θέλετε να είστε σιωπηλοί το ίδιο θα είναι και οι θεραπευτές μας, ενώ εάν θέλετε κάτι να συζητήσετε ή να ρωτήσετε θα είναι στη διάθεση σας.

Κάπνισμα - Κινητά τηλέφωνα: Σας υπενθυμίζουμε ότι το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους του SΡΑ και είναι απαραίτητο να βάζετε το κινητό σας τηλέφωνο στο αθόρυβο.